Om  
Jon Berg

Slutter som kommunikasjonssjef i Klima- og miljødepartementet

Etter 14 år i stillingen, går Jon Berg over til å jobbe med internasjonale miljøspørsmål i departementets klimaavdeling.

Jon Berg slutter som kommunikasjonssjef i Klima- og miljødepartementet. Her under et arrangement for å feire Miljøverndepartementets 40-årsdag i 2012.
Jon Berg slutter som kommunikasjonssjef i Klima- og miljødepartementet. Her under et arrangement for å feire Miljøverndepartementets 40-årsdag i 2012.Foto: Tor Lie/Klima- og miljødepartementet
Elisabeth Bergskaug

Jon Berg har sagt opp sin stilling som kommunikasjonssjef i Klima- og miljødepartementet, og har takket ja til en stilling som rådgiver for internasjonale miljøspørsmål i klimaavdelingen i Klima- og miljødepartementet.

– Jeg har vært kommunikasjonssjef i 14 år, og har trivdes veldig godt med det. Det føles lenge nok, selv om det har vært en veldig inspirerende og morsom jobb, sier Jon Berg til Altinget.

Siden Berg begynte som kommunikasjonssjef i 2007, har han hatt ett avbrekk fra stillingen. Han var spesialutsending til Norges ambassade i Washington D.C. i tre år, der han jobbet som fagmedarbeider for klima og miljø.

– Det var veldig gøy. Da jeg kom tilbake i fjor høst, fortsatte jeg i min gamle stilling, men jeg ville jobbe mer faglig. Dette er midt i blinken for meg. Jeg vil gjerne være i departementet, for jeg synes det er veldig meningsfullt og sentralt i samfunnsdebatten.

Berg forblir i stillingen som kommunikasjonssjef til en ny person er ansatt.

Les også

Omtalte personer

Jon Berg

Kommunikasjonssjef i Klima- og miljødepartementet, påtroppende seniorrådgiver i klimaavdelingen i KLD
Cand. philol. i historie, statsvitenskap og spansk ved Universitetet i Oslo

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00