Om  
Daniel Torkildsen Lea

Høyres kommunikasjonssjef slutter

Daniel Torkildsen Lea slutter som kommunikasjonssjef i Høyre og går tilbake til PR-byrået Zynk.

Daniel Torkildsen Lea slutter som kommunikasjonssjef i Høyre, og blir partner og rådgiver i PR-byrået Zynk med start 1. oktober.
Daniel Torkildsen Lea slutter som kommunikasjonssjef i Høyre, og blir partner og rådgiver i PR-byrået Zynk med start 1. oktober.Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen/Høyre
Ingrid Skovdahl

Høyres kommunikasjonssjef Daniel Torkildsen Lea har sagt opp stillingen, og går tilbake til PR-byrået Zynk, der han jobbet som rådgiver fra 2012 til 2016. Fra og med 1. oktober blir han partner og rådgiver i selskapet. Det var TV 2 som først omtalte saken

– Vi er veldig glade for at Daniel velger å komme tilbake til oss. Vi vet at han er en dyktig rådgiver med et skarpt politisk hode. Han har spilt en viktig rolle i Høyres suksess og nye måte å kommunisere på. Han har vært en betrodd rådgiver og har stor innsikt i politiske prosesser, sier daglig leder i Zynk, Guri Størvold, i en pressemelding.

Daniel Torkildsen Lea har jobbet for Høyre i syv år, og mener at tiden nå er inne for å bevege seg videre.

– Dette var en beslutning jeg tok før valget. Å avslutte det hele med et svært godt lokalvalg, var et perfekt punktum. Jeg gleder meg til å gjenforenes med gode kollegaer i Zynk, hvor jeg får jobbe i skjæringspunktet mellom politikk og kommunikasjon, sier han til TV 2 mandag.

Leas jobbytte har ingen sammenheng med aksjebråket de siste ukene. 

Omtalte personer

Daniel Torkildsen Lea

Avtroppende kommunikasjonssjef i Høyre, partner og rådgiver i Zynk (fra 1. oktober)
bachelor i PR og kommunikasjonsledelse (Handelshøyskolen BI, 2011)

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00