Om  
Christoph Nørgaard
Rasmus Nielsen

Endringer i ledelsen hos Alrow Media

Alrow Media, som utgir nettavisen Altinget i de tre skandinaviske landene og Mandag Morgen i Danmark med tilhørende tenketank, gjør endringer i konsernledelsen.

Christoph Nørgaard går av som administrerende direktør i Alrow Media etter fem år. – Det har vært et privilegium, sier Nørgaard. 
Christoph Nørgaard går av som administrerende direktør i Alrow Media etter fem år. – Det har vært et privilegium, sier Nørgaard. Foto: Arthur J. Cammelbeeck

Konsernsjefen gjennom fem år, Christoph Nørgaard (49), forlater Alrow Media.

– Christoph Nørgaard har strømlinjeformet organisasjonen vår slik at den er enhetlig og effektiv i hvert av de skandinaviske landene. Med kirurgisk forretningssans har han solgt unna de delene som ikke ga merverdi eller var for langt unna vårt kjerneprodukt, sier Bedriftseier og styreleder Rasmus Nielsen.

– Dette har gitt kapitalgrunnlaget for å starte Altinget i Norge, der Christoph har satt sammen en ledergruppe som lover godt for fremtiden. Under Christoph Nørgaard har selskapet vokst i omsetning og ikke minst i verdi. Han satte seg ambisiøst mål om å bli Nordens viktigste og største politiske mediehus, noe han nå er nær ved å levere. Styret og jeg er takknemlige for alt dette, fortsetter han.

Christoph Nørgaard har også sittet i styret i Danske Medier og har vært nestleder i den danske medieforlagenes rettighetsorganisasjon DPCMO.

Christoph Nørgaard mener det har vært et privilegium å få lede Alrow Media.

– Det har vært et privilegium å få være med på å skrive et lite stykke dansk mediehistorie. Mediebransjen er ekstremt omskiftelig, og underveis har det vært både koronakrise og annonsekrise. Likevel har vi levd ut drømmen om å skape Nordens største politiske mediehus. Jeg er stolt av resultatene vi har skapt siden 2019 sammen med styret og alle de dyktige kollegaene, og jeg vil alltid tenke tilbake på disse årene som helt unike. Selskapet er fylt med talenter og dyktige mennesker som, sammen med min erstatter, kan bære drømmen videre, sier Nørgaard.

Christoph Nørgaard blir sittende i rollen ut regnskapsåret, som avsluttes 30. juni. Hans erstatter forventes å starte 1. august 2024, og det er avtalt en myk overgang for vedkommende. 

Les også

Omtalte personer

Christoph Nørgaard

Adm. direktør, Alrow Media
M.sc, International Business (Aarhus Uni.)

Rasmus Nielsen

Styreleder og eier av Alrow Media (Altinget.dk, Altinget.se, Altinget.no og Mandag Morgen)
Journalist (Danmark Journalistskole, 1983)

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

Altinget logo
Oslo | København | Stockholm | Brussel
Politikk har aldri vært viktigere
AdresseAkersgata 320180 OsloBesøksadresseGrensen 150180 OsloOrg.nr. 928934977[email protected]
Sjefredaktør og ansvarlig utgiver:Veslemøy ØstremCFOAnders JørningKommersiell direktør:Marius ZachariasenAdministrerende direktørChristoph NørgaardStyreleder og utgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024