Hva er Altinget?

BAK PROSJEKTET: Altinget publiserer nyheter om politikk i Danmark og Sverige og startet opp i Norge i oktober 2022. Her kan du lese mer om Altinget.

Start et 14 dagers gratis prøveabonnement her

Altinget er et privateid digitalt medium som ble grunnlagt i januar 2000 i København. Altinget er politisk nøytral og utgir journalistikk ut fra vanlige objektive, journalistiske kriterier. Vi er et privat digitalt medie uten ideologisk ståsted.

Altinget har som mål å øke lesernes informasjonsnivå, så de blir bedre til å ivareta deres profesjonelle eller personlige politiske interesser. Vi utgir nyheter, bakgrunn, analyser og portretter, vi leverer meningsmålinger, debattinnlegg og spalter på mer mer enn 40 forskjellige nisjeportaler om politikk i Norge, Danmark og Sverige. Altinget har redaksjoner i Oslo, København, Stockholm og Brussel.

Altingets nisjeportaler dekker en politisk sektor hver, og sender ut nyhetsbrev flere ganger i uken i Norge, Danmark og Sverige. Målgruppen er politiske aktører (folkevalgte representanter, embetsmenn, lobbyister, organisasjoner m.m.) som kan få tilgang til Altingets nyhetsbrev innenfor et spesifikt politisk område mot betaling av årsabonnement.

Altinget.no startet opp høsten 2022 og har i dag seks ulike nisjeaviser, og sender også ut ett gratis nyhetsbrev ved lunsjtider på alle hverdager. Våre nisjeaviser er Altinget Arbeidsliv, Altinget Klima og Energi, Altinget EU/EØS, Altinget Løvebakken, Altinget Forsvar og Altinget Helse. 

Start et 14 dagers gratis prøveabonnement her

Meld deg på gratis nyhetsbrev her


E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00