Om  
Simen Velle

Han tar gjenvalg som ungdomspartileder

Simen Velle stiller som kandidat for en ny periode som leder i Fremskrittspartiets Ungdom. 

Simen Velle tar to nye år som FpU-leder hvis landsmøtet vil ha ham. 
Simen Velle tar to nye år som FpU-leder hvis landsmøtet vil ha ham. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB

Onsdag meldte Simen Velle ifra til valgkomitéen i FpU at han ønsker en ny periode som leder av ungdomspartiet. Det forteller han på sin egen Facebookside. 

Han begrunner det med at han mener 2025-valget er et «skjebnevalg for Norge». 

– Norge trenger en sterk liberal stemme som er villig til å stå opp imot den evige voksende staten, og det ville vært en ære å få fortsette å gjøre den jobben. Jeg ønsker å gjøre alt jeg kan for å styrke Fremskrittspartiets posisjon frem mot, og inn i stortingsvalgkampen, skriver han. 

Simen Velle ble valgt som leder av ungdomspartiet for to år siden, og har markert seg som en debattsterk og engasjerende leder. Under hans ledelse har ungdomspartiet hatt kraftig vekst. Ved valget i 2024 var det særlig en gruppe som søkte seg til Frp, unge menn. Akkurat denne målgruppen har Velle vært opptatt av å kommunisere til, blant annet via Tik Tok der han har nær 30.000 følgere. 

– De siste to årene har vært en fantastisk reise, og de to mest innholdsrike årene i mitt liv. Jeg er svært stolt over å mene at jeg og sentralstyret går inn mot landsmøtet med en enda større, sterkere, og mer slagkraftig organisasjon rundt oss, og at organisasjonen nå begynner å bli klar for et veldig viktig stortingsvalg, skriver han. 

FpUs landsmøte avholdes i Oslo 12.–14. april. Velges Velle, sitter han til 2026.

Omtalte personer

Simen Velle

Leder, Fremskrittspartiets Ungdom

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

Altinget logo
Oslo | København | Stockholm | Brussel
Politikk har aldri vært viktigere
AdresseAkersgata 320180 OsloBesøksadresseGrensen 150180 OsloOrg.nr. 928934977[email protected]
Sjefredaktør og ansvarlig utgiver:Veslemøy ØstremCFOAnders JørningKommersiell direktør:Marius ZachariasenAdministrerende direktørChristoph NørgaardStyreleder og utgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024