Statsministeren: Står overfor betydningsfulle veivalg innen forsvar

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) inviterte mandag til oppstartsmøte med alle partiene om den kommende langtidsplanen for forsvarssektoren. Han kaller det «den viktigste planen for Forsvarets utvikling på mange år». 

– Vi står overfor mer betydningsfulle veivalg innenfor forsvar og sikkerhet enn på lang tid, og denne langtidsplanen blir den viktigste planen for Forsvarets utvikling på mange år, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til Altinget. Bildet er fra et besøk på et kraftverk utenfor Kyiv, Ukraina i august i år. Statsministeren er avbildet sammen med Ukrainas energiminister Herman Halustsjenko. Støre mener Nansen-programmet for Ukraina kan være en god mal for langtidsplanen for forsvarssektoren.
– Vi står overfor mer betydningsfulle veivalg innenfor forsvar og sikkerhet enn på lang tid, og denne langtidsplanen blir den viktigste planen for Forsvarets utvikling på mange år, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til Altinget. Bildet er fra et besøk på et kraftverk utenfor Kyiv, Ukraina i august i år. Statsministeren er avbildet sammen med Ukrainas energiminister Herman Halustsjenko. Støre mener Nansen-programmet for Ukraina kan være en god mal for langtidsplanen for forsvarssektoren.Foto: Heiko Junge / NTB
0:000:00