Om  
Solveig Gjerde Hjelle

Hun blir administrerende direktør i Lyse Energi

Lyse Energi har ansatt Solveig Gjerde Hjelle som ny administrerende direktør, opplyser selskapet i en pressemelding.

Solveig Gjerde Hjelle har fått stillingen som ny administrerende direktør i Lyse Energi. Hun tiltrer den nye posten 1. april.
Solveig Gjerde Hjelle har fått stillingen som ny administrerende direktør i Lyse Energi. Hun tiltrer den nye posten 1. april.Foto: Lyse
Ingrid Skovdahl

Solveig Gjerde Hjelle har lang fartstid i Lyse, der hun har jobbet siden 2007. Hun har blant annet vært koordinator for konsernledelsen, økonomidirektør for televirksomheten og direktør for økonomi og rammebetingelser i strømnettselskapet Lnett.

Nå er hun klar for å innta topposisjonen i Lyse Energi, som er Lyse-konsernets sluttbrukervirksomhet og strømleverandør.

– Jeg gleder meg til å begynne! Vi er en sentral del av hverdagen til folk og har en viktig rolle i å være en trygg og pålitelig strømleverandør med et stort hjerte for kundene, sier hun i en pressemelding.

Konserndirektør for Fornybar Energi, Leiv Ingve Ørke, mener Hjelles lange erfaring vil bli en viktig styrke for selskapet.

– Styret er godt fornøyd med at Solveig har takket ja til stillingen. Gjennom over 15 år i Lyse kjenner hun konsernet godt. Hun har hatt ulike roller på tvers av forretningsområdene, noe som er en styrke for et selskap som samarbeider internt på tvers, sier han.

Solveig Gjerde Hjelle tiltrer den nye stillingen 1. april.

Omtalte personer

Solveig Gjerde Hjelle

Påtroppende administrerende direktør, Lyse Energi, økonomidirektør for Infrastruktur og Sirkulær Energi, Lyse Energi
siviløkonom

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00