Om  
Jo Eikeland Roald

Slutter i Abelia – går til resirkuleringssatsning

Jo Eikeland Roald har vært leder for teknologipolitikk i Abelia siden 1. juni 2022. Lederskiftet melder han selv på LinkedIn.

Jo Eikeland Roald bytter jobb og går fra Abelia til Tomra Textiles.
Jo Eikeland Roald bytter jobb og går fra Abelia til Tomra Textiles.Foto: Ilja C. Hendel/Abelia
Christina Guldstad

– Noen ganger dukker det opp muligheter som er så spennende at man bare må hoppe på, skriver han i LinkedIn-meldingen

– Denne uken begynner jeg hos Tomra Textiles, en nysatsning innen Tomra-konsernet som skal bruke selskapets sorteringsteknologi til å utforske mulighetene for å skape sirkulære forretningsmodeller, legger han til.

Roald bruker samtidig anledningen til å rose Abelia og omtaler det som en «udelt glede» å ha arbeidet sammen med «dyktige og dedikerte» kollegaer i Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) og mener Abelia er i gode hender uten ham.

Da Roald begynte i Abelia kom han fra stillingen som leder for strategi og kommunikasjon i Telenor Myanmar, som han hadde hatt siden januar 2020.

– Teknologi, digitalisering og data vil være avgjørende for den nødvendige omstillingen av Norge. Abelia er en pådriver for et digitalt og bærekraftig kunnskapssamfunn, og Jo skal derfor fylle en meget sentral posisjon i vår virksomhet og for våre medlemmer, uttalte Øystein Eriksen Søreide, administrerende direktør i Abelia, i en pressemelding da Eikeland ble ansatt hos dem.

Jo Eikaland Roald tiltrådte den nye stillingen 1. desember.

Omtalte personer

Jo Eikeland Roald

Leder for eksternrelasjoner, Tomra Textiles
M.Sc. sivilingeniør (NTNU)

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00