Analyse av 
Magnus Takvam

En forsnakkelse, en forelskelse og et forslitt ordspill – slik gikk revidert-debatten

Revidert eller reparert budsjett – nå tar Stortinget ferie. Sluttspurten gikk i kjente vendinger. Bare ett øyeblikk i revidert-maratonet fredag fikk Magnus Takvam til å trekke på smilebåndet. 

I den politiske debatten&nbsp;hadde Tina Bru og de andre Høyre-representantene forelsket seg i ordspillet «reparert» og ikke» revidert» budsjett, men argumentene var resirkulert fra i fjor, skriver Magnus Takvam, Altingets politiske kommentator.&nbsp;<br>
I den politiske debatten hadde Tina Bru og de andre Høyre-representantene forelsket seg i ordspillet «reparert» og ikke» revidert» budsjett, men argumentene var resirkulert fra i fjor, skriver Magnus Takvam, Altingets politiske kommentator. 
Foto: Montasje: Altinget/Arthur J. Camelbeeck / NTB/Terje Bendiksby
Magnus Takvam

Rapporten fra OECD med kritiske punkter om offentlig pengebruk og høyt sykefravær dominerte debatten om revidert nasjonalbudsjett i Stortinget, som nå tar ferie.

Det eneste morsomme øyeblikket var da Høyres

Altinget logoLøvebakken
Ønsker du å lese artikkelen?
Du får politiske nyheter og analyser om løvebakken samt tilgang til løpende debatt på feltet.
Siste fra Løvebakken

Altinget logo
Oslo | København | Stockholm | Brussel
Politikk har aldri vært viktigere
AdresseAkersgata 320180 OsloBesøksadresseGrensen 150180 OsloOrg.nr. 928934977[email protected]
Sjefredaktør og ansvarlig utgiver:Veslemøy ØstremCFOAnders JørningKommersiell direktør:Marius ZachariasenAdministrerende direktørChristoph NørgaardStyreleder og utgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024