Den store guiden til Aps landsmøte: Arbeider, arbeider, skal du hete...

Aps energiutvalg, som jobbet parallelt med regjeringens Energikommisjon, skal få sin rapport vedtatt. Det skal også forslaget om å vedtektsfeste «arbeider»-navnet hos lokallag. Her er oversikten over benkeambisjoner som forsvinner, hvem er Arbeiderpartiets ensomme ulv og hva som skjer dag for dag under Aps 69. ordinære landsmøte.

<b>Én av disse skal ut:</b>&nbsp;Partisekretær Kjersti Stenseng, partileder Jonas Gahr Støre og Bjørnar Skjæran holdt tirsdag en pressekonferanse i forkant av landsmøtet. Skjæran&nbsp;meldte tidligere i vinter at han ikke stiller til gjenvalgt som nestleder.
Én av disse skal ut: Partisekretær Kjersti Stenseng, partileder Jonas Gahr Støre og Bjørnar Skjæran holdt tirsdag en pressekonferanse i forkant av landsmøtet. Skjæran meldte tidligere i vinter at han ikke stiller til gjenvalgt som nestleder.Foto: Lise Åserud / NTB
Nora Didriksen

− Det er et sterkt og samlet lag som beveger seg mot valgseier i september, skriver partisekretær Kjersti Stenseng i forordet til Aps beretning 2021–2022.

Men hvor sterkt? Og er det et enstemmig innstilt lag som beveger seg mot valget? Altinget gir deg en oversikt over de viktigste tallene, grafene og programpunktene.

Denne saken inneholder flere interaktive grafer. Hvis ikke grafikken vises med en gang, eller blir avkortet, må du laste siden inn på nytt.

Altinget logoLøvebakken
Ønsker du å lese artikkelen?
Du får politiske nyheter og analyser om løvebakken samt tilgang til løpende debatt på feltet.
Les mer om priser og kjøpsbetingelser her.
0:000:00