Om  
Audun Gotaas Bonde

Politisk rådgiver i Venstres Stortingsgruppe blir byrådssekretær

Audun Gotaas Bonde har fått ny jobb som byrådssekretær for byrådet for miljø og samferdsel i Oslo.

Audun Gotaas Bonde har vært politisk rådgiver i Venstres stortingsgruppe siden 2021. Nå blir han byrådssekretær for Oslo byråd for miljø og samferdsel.
Audun Gotaas Bonde har vært politisk rådgiver i Venstres stortingsgruppe siden 2021. Nå blir han byrådssekretær for Oslo byråd for miljø og samferdsel.Foto: Liv Aarberg/Venstre
Ingrid Skovdahl

– Jeg har fått ny jobb! De neste årene skal jeg jobbe med Marit Kristine Vea og Martha Grønning for å gjøre Oslo til verdens beste og grønneste by, skrev Venstre-rådgiveren Audun Gotaas Bonde i et Facebook-innlegg torsdag.

Bonde kommer fra stillingen som finanspolitisk rådgiver for stortingsrepresentant Sveinung Rotevatn. Nå skal han inn i Oslo-politikken, der han sammen med Martha Grønning blir byrådssekretær for Marit Kristine Vea (V), det ferske byrådet for miljø og samferdsel.

Gotaas har vært politisk rådgiver for Venstres stortingsgruppe siden 2021. Før det var han sekretariatsleder i Oslo Venstre. Gotaas har også jobbet som prosjektkoordinator og prosjektmedarbeider i NHO. Han er utdannet ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, og har vært sentralstyremedlem i Norges Liberale Studentforening.

Omtalte personer

Audun Gotaas Bonde

Byrådssekretær (V), Oslo byråd for miljø og samferdsel

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00