Om  
Sindre Beyer

Tidligere Ap-topp tar over Try

Kjetil Try forteller DN at han gir seg som toppsjef i byrået. Sindre Beyer, tidligere kommunikasjonssjef i Aps stortingsgruppe, rykker opp som ny toppsjef. 

JOBBET TETT SAMMEN: Sindre Beyer er Jens Stoltenbergs tidligere rådgiver, her fra Nobelprisutdelingen i 2013. Da var Stoltenberg parlamentarisk leder i Ap og Beyer rådgiver. 
JOBBET TETT SAMMEN: Sindre Beyer er Jens Stoltenbergs tidligere rådgiver, her fra Nobelprisutdelingen i 2013. Da var Stoltenberg parlamentarisk leder i Ap og Beyer rådgiver. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Eira Lie Jor

Kjetil Try etablerte PR- og kommunikasjonsbyrået Try for 26 år siden. Nå gir han seg som toppsjef i selskapet, sier han til DN

– For meg har det aldri vært viktig å klamre meg fast til sjefsstolen. Jeg har jo navnet mitt på døren, sier han til avisa. 

Det er allerede klart hvem som overtar rollen som toppsjef. Sindre Beyer er i dag videadministrerende direktør i Try, men har også en lang karriere i Arbeiderpartiet bak seg. 

Han har vært i Try de siste 10 årene, men før dette hadde han en rekke sentrale roller i Arbeiderpartiet. Han var kommunikasjonssjef i Aps stortingsgruppe og rådgiver og konstituert statssekretær for Jens Stoltenberg på statsministerens kontor fra 2009. Han har også en rekke Ap-valgkamper på CVen og jobbet med partiets digitale strategi i en lengre periode. 

Beyer varsler at Try vil satse på teknologi- og teknologiutvikling og at han har tro på selskapet, til tross for et krevende annonsemarked. 

– Det er et krevende annonsemarked. Men det motiverer meg. Try har alltid hatt en kreativ punch, så her ligger det mange muligheter for kunder som ønsker å gjøre noe nytt. Og med 400 ansatte spredt på flere lokasjoner, har vi også flere ben å stå på, sier han til DN. 

Les også

Omtalte personer

Sindre Beyer

Konsernsjef i Try

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

Altinget logo
Oslo | København | Stockholm | Brussel
Politikk har aldri vært viktigere
AdresseAkersgata 320180 OsloBesøksadresseGrensen 150180 OsloOrg.nr. 928934977[email protected]
Sjefredaktør og ansvarlig utgiver:Veslemøy ØstremCFOAnders JørningKommersiell direktør:Marius ZachariasenAdministrerende direktørChristoph NørgaardStyreleder og utgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024