Om  
Emma Svarva Giskås

27-åring blir kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet

Arbeiderpartiet har ansatt 27 år gamle Emma Svarva Giskås som ny kommunikasjonssjef. Hun får ansvar både for partiet og stortingsgruppen.

Emma Svarva Giskås er Arbeiderpartiets nye kommunikasjonssjef. Hun kommer fra stillingen som politisk rådgiver for statsminister Jonas Gahr Støre.
Emma Svarva Giskås er Arbeiderpartiets nye kommunikasjonssjef. Hun kommer fra stillingen som politisk rådgiver for statsminister Jonas Gahr Støre.Foto: Arbeiderpartiet
Ingrid Skovdahl

Det opplyser Arbeiderpartiet i en pressemelding tirsdag.

– Jeg er veldig glad for at Emma Giskås er vår nye kommunikasjonssjef. Hun har et svært godt kommunikasjonshode og bred politisk bakgrunn. Det er mange fordeler med at kommunikasjonsarbeidet i partiet og stortingsgruppa nå får felles ledelse, sier Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng.

Giskås kommer fra stillingen som politisk rådgiver for statsminister Jonas Gahr Støre, noe hun har vært siden januar 2022. Før dette har hun hatt flere ulike roller i Arbeiderpartiet på nasjonalt og lokalt nivå. Hun er utdannet grunnskolelærer.

– Nå starter arbeidet mot valget i 2025 som vi både kan og skal vinne. For å få det til, er det helt avgjørende at vi når helt ut til folk i hele landet med politikken vår. Jeg ser frem til å jobbe med å gjøre kommunikasjonsarbeidet enda bedre. Folk skal se og høre politikken vår for trygghet og fellesskap hver dag, på alle plattformer. Der folk er, skal vi være, sier Emma Svarva Giskås. 

Giskås starter i den nye stillingen 22. april, og tar da over roret etter Jarle Roheim Håkonsen, som nå er næringspolitisk direktør i IKT-Norge. På grunn av en omorganisering i partiet, vil 27-åringen bli kommunikasjonssjef for både partiet og for stortingsgruppen. 

Les også

Omtalte personer

Emma Svarva Giskås

Kommunikasjonssjef, Arbeiderpartiet
personalledelse og kompetanseutvikling (Nord universitet, 2020), grunnskolelærerutdanning for 5. - 10. trinn (Nord universitet, 2019)

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00