Analyse av 
Veslemøy Hedvig Østrem

Fikk du med deg denne? | Fallet kan bli formidabelt for Solberg (+)

Fredag morgen er det stor sannsynlighet for at man kunne høre et lettelsens sukk ved et kjøkkenbord på Jessheim. Erna Solberg opplyser at hennes aksjekjøpende ektefelle både aktivt har handlet og aktivt løyet om millionhandler i hele hennes regjeringstid. Det får Anniken Huitfeldts ektefelle til å fremstå som om det var BSU-kontoen han fylte opp.

Solberg har dessuten bygget et bredt og folkelig Høyre ved å snakke om «mennesker, ikke milliarder». Men selv i «verdens rikeste land» er det ikke vanlig med daytrading-aktiviteter i millionklassen, som resulterer i at kronene sildrer inn på felleskontoen, skriver Altingets sjefredaktør Veslemøy Østrem.
Solberg har dessuten bygget et bredt og folkelig Høyre ved å snakke om «mennesker, ikke milliarder». Men selv i «verdens rikeste land» er det ikke vanlig med daytrading-aktiviteter i millionklassen, som resulterer i at kronene sildrer inn på felleskontoen, skriver Altingets sjefredaktør Veslemøy Østrem.Foto: Montasje: Arthur Cammelbeeck/Altinget og NTB/Heiko Junge
0:000:00