Analyse av 
Veslemøy Hedvig Østrem

Fikk du med deg denne? | Fallet kan bli formidabelt for Solberg (+)

Fredag morgen er det stor sannsynlighet for at man kunne høre et lettelsens sukk ved et kjøkkenbord på Jessheim. Erna Solberg opplyser at hennes aksjekjøpende ektefelle både aktivt har handlet og aktivt løyet om millionhandler i hele hennes regjeringstid. Det får Anniken Huitfeldts ektefelle til å fremstå som om det var BSU-kontoen han fylte opp.

Solberg har dessuten bygget et bredt og folkelig Høyre ved å snakke om «mennesker, ikke milliarder». Men selv i «verdens rikeste land» er det ikke vanlig med daytrading-aktiviteter i millionklassen, som resulterer i at kronene sildrer inn på felleskontoen, skriver Altingets sjefredaktør Veslemøy Østrem.
Solberg har dessuten bygget et bredt og folkelig Høyre ved å snakke om «mennesker, ikke milliarder». Men selv i «verdens rikeste land» er det ikke vanlig med daytrading-aktiviteter i millionklassen, som resulterer i at kronene sildrer inn på felleskontoen, skriver Altingets sjefredaktør Veslemøy Østrem.Foto: Montasje: Arthur Cammelbeeck/Altinget og NTB/Heiko Junge
Veslemøy Hedvig Østrem

Denne fredagen har vært hakeslippenes dag.

«Er´re mulig?» er vel kanskje den mest treffende analysen man kan komme med etter at det ble kjent at Sindre Finnes aktivt har tradet høyrisikoaksjer i stort monn og skal ha løyet om det til sin kone, statsministeren.

Han har ikke bare sørget for at hun har vært inhabil i flere saker som hun har behandlet som statsminister. Han har også sørget for at hun har ramlet ned fra sin høye hest.

Altinget logoLøvebakken
Ønsker du å lese artikkelen?
Du får politiske nyheter og analyser om løvebakken samt tilgang til løpende debatt på feltet.
Les mer om priser og kjøpsbetingelser her.
0:000:00