Om  
Gerd-Liv Valla

Gerd-Liv Valla har fått ny jobb

Tidligere LO-leder Gerd-Liv Valla er valgt som styreleder i organisasjonen Fair Play Bygg i Oslo og omegn. 

EN KJEMPE: Gerd-Liv Valla var LO-leder fra 2001-2007 og har også vært justisminister i Norge. Nå har hun fått nytt styreverv i Fair Play Bygg i Oslo og omegn. 
EN KJEMPE: Gerd-Liv Valla var LO-leder fra 2001-2007 og har også vært justisminister i Norge. Nå har hun fått nytt styreverv i Fair Play Bygg i Oslo og omegn. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Eira Lie Jor

Tidligere LO-leder og Ap-politiker Gerd-Liv Valla (76) er valgt som styreleder i Fair Play Bygg i Oslo og omegn, skriver VG.

Organisasjonen jobber for å bekjempe arbeidslivskriminalitet og korrupsjon, og er et samarbeid mellom arbeidstaker- og arbeidsgiversiden. 

Hun viser til at organisasjonen har jobbet med å avdekke kriminelle nettverk, som både har drevet med skattejuks, grov utnyttelse av arbeidstakere, narkotika- og menneskehandel. 

– Jeg er sjokkert over omfanget. Vanligvis sier vi at «du ikke tror det før du ser det». Her gjelder «du ser det ikke før du tror det». Det er så mye å gripe fatt i, at jeg bare gleder meg til å bli med på laget, sier hun til VG. 

Avtroppende styreleder i organisasjonen er Robert Steen, som er tidligere byråd i Oslo. 

 

Omtalte personer

Gerd-Liv Valla

Styreleder i Fair Play Bygg

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00