Analyse av 
Magnus Takvam

Harde fronter om våpenhjelp i Rødt

Hvor lander Rødt i partiets strid om Ukraina og våpenhjelp? Ukraina og debatten på venstresiden er hovedtema for Magnus Takvam i ukens politiske analyse i Altinget. Han reflekterer også over ny kunnskap om krigens start, og spørsmålet om hvordan Putin kunne ta så feil om Ukrainas evne til å stå imot en russisk invasjon.

Slik krigen i Ukraina har utviklet seg, er det flere både i og utenfor partiet Rødt som etterlyser at også Bjørnar Moxnes og medlemmene i partiets Stortingsgruppe flagger sitt syn på våpenspørsmålet, og ikke lar debatten gå ukommentert helt fram til partiets landsmøte, skriver Magnus Takvam. 
Slik krigen i Ukraina har utviklet seg, er det flere både i og utenfor partiet Rødt som etterlyser at også Bjørnar Moxnes og medlemmene i partiets Stortingsgruppe flagger sitt syn på våpenspørsmålet, og ikke lar debatten gå ukommentert helt fram til partiets landsmøte, skriver Magnus Takvam. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Magnus Takvam

Resultatet av invasjonen 24. februar har blitt en krig med en så ekstrem utvikling at ingen aktører tør spå hvor det ender.

I norsk sammenheng har den politiske venstresiden måttet

Altinget logoLøvebakken
Ønsker du å lese artikkelen?
Du får politiske nyheter og analyser om løvebakken samt tilgang til løpende debatt på feltet.
Les mer om priser og kjøpsbetingelser her
Siste fra Løvebakken

0:000:00