Om  
Ingvild Næss Stub

Solbergs tidligere statssekretær får ny jobb i Brussel

Ingvild Næss Stub var statssekretær på Statsministerens kontor under Erna Solbergs regjeringsperiode. Nå har hun fått ny jobb for Equinor i Brussel. 

SOLBERGS HØYRE HÅND: Fra 2015-2021 var Ingvild Næss Stub (t.v) statssekretær på SMK. Her sammen med daværende statsminister Erna Solberg og Verdensbankens direktør, Jim Kim i Davos i 2018.
SOLBERGS HØYRE HÅND: Fra 2015-2021 var Ingvild Næss Stub (t.v) statssekretær på SMK. Her sammen med daværende statsminister Erna Solberg og Verdensbankens direktør, Jim Kim i Davos i 2018.Foto: Heiko Junge / NTB
Eira Lie Jor

Ingvild Næss Stub har fått ny jobb i Equinor, og skal jobbe i selskapets EU-avdeling i Brussel fra september, skriver Stub selv på LinkedIn. 

– Jeg ser frem til bli en del av dette teamet, skriver hun på LinkedIn.

Leder for avdelingen, Olav Aamlid Syversen, ønsker henne velkommen på laget. 

– Hennes sterke akademiske og profesjonelle bakgrunn styrker vårt lag, på et tidspunkt hvor politikk- og policyutvikling blir stadig mer komplekst, skriver han på LinkedIn

Næss Stub er i dag direktør for internasjonale relasjoner i Standard Norge, men fra 2015-2021 var hun statssekretær på Statsministerens kontor under Erna Solberg. 

Før dette var hun statssekretær i Utenriksdepartementet, først under Børge Brende og så med ansvar for EU/EØS-saker med Vidar Helgesen som statsråd. Hun har også jobbet i Høyre og har lang fartstid i Europabevegelsen, både som ansatt og tillitsvalgt.

Hun har i tillegg til dette en mastergrad fra London school of Economics og er cand.mag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo. 

Les også

Omtalte personer

Ingvild Næss Stub

Direktør for internasjonale relasjoner, Standard Norge
MSc European Studies, EU Policy-Making (LSE 2002)

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

Altinget logo
Oslo | København | Stockholm | Brussel
Politikk har aldri vært viktigere
AdresseAkersgata 320180 OsloBesøksadresseGrensen 150180 OsloOrg.nr. 928934977[email protected]
Sjefredaktør og ansvarlig utgiver:Veslemøy ØstremCFOAnders JørningKommersiell direktør:Marius ZachariasenAdministrerende direktørChristoph NørgaardStyreleder og utgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024