Om  
Tone Liljeroth

Arbeidslivssjef i Virke blir kommunedirektør

Tone Liljeroth slutter som fagsjef for arbeidsliv i Virke og blir ny kommunedirektør i Nord-Odal.

Fagsjef for arbeidsliv i Virke, Tone Liljeroth, har tidligere vært politisk engasjert for FrP. Nå har hun fått ny stilling som kommunedirektør i Nord-Odal. 
Fagsjef for arbeidsliv i Virke, Tone Liljeroth, har tidligere vært politisk engasjert for FrP. Nå har hun fått ny stilling som kommunedirektør i Nord-Odal. Foto: Heiko Junge/NTB
Ingrid Skovdahl

– Jeg er kjent for å være engasjert og ganske nedpå, jeg bryr meg om både smått og stort. Når jeg nå blir kommunedirektør må jeg få de ansatte i kommunen med meg på laget. Derfor er det litt tidlig å slå fast hva jeg kommer til å gjøre, sier Tone Liljeroth i et intervju med Glåmdalen

Liljeroth jobber på nåværende tidspunkt som fagsjef for arbeidsliv i hovedorganisasjonen Virke, og har en bachelor i offentlig styring, ledelse og økonomi fra Høgskolen i Innlandet. Til Glåmdalen forteller hun at hun også har en hytte i Sør-Odal, og at hun derfor har vært mye i området.

Hun er dermed kjent med distriktet, og er godt klar over at det finnes en del utfordringer å ta tak i.

– Nord-Odal har både stort potensial og en del utfordringer, men jeg liker utfordringer, sier Liljeroth i et intervju med Glåmdalen.

– Å bidra til å løfte Nord-Odal blir en spennende utfordring, og jeg opplevde en veldig positiv forsamling under ansettelsesprosessen.

Tone Liljeroth har tidligere vært aktiv som politisk rådgiver for FrPs stortingsgruppe, og har i tillegg erfaring som markedssjef i Nav. Hun har også vært 1. vara til Stortinget for Akershus FrP.

Liljeroth starter i den nye stillingen 8. oktober.

Omtalte personer

Tone Liljeroth

Fagsjef for arbeidsliv, Virke, påtroppende kommunedirektør, Nord-Odal (8. oktober 2023)
bachelor i offentlig styring, ledelse og økonomi (Høgskolen i Innlandet, 2020)

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00