Partner/Konsulent

Oppdragsmengden er økende, og vi vil styrke teamet med en partner/konsulent. Vi løser oppdrag i nært samarbeid med våre kunder, og legger stor vekt på innsikt i bransjene og virksomhetene vi arbeider for. Vi ønsker å være en utfordrende diskusjonspartner i strategiske, organisatoriske og ledelsesmessige spørsmål knyttet til ansettelsen, og vi sørger for at valg av ledere blir grundig kvalitetssikret og forankret i virksomhetens strategi.


AdresseGeografi: Oslo kalender FRIST: Dec 10, 2022

Vår nye partner vil få ansvar for egen kundeportefølje, i hovedsak for rekruttering av ledere innen offentlig sektor, og skal videreutvikle den med profesjonalitet og selvstendighet. Vi har lang erfaring med topplederrekruttering i offentlig sektor, og dette er en viktig del av selskapets oppdragsportefølje. Gjennom dette får du også en viktig rolle i å videreutvikle vår posisjon i det norske markedet. 
 
Det er viktig at du kjenner godt til kultur, rammebetingelser og regelverk samt hva som kreves for å lykkes som leder i offentlig sektor. Derfor ser vi for oss at aktuelle kandidater har minst 10-15 års erfaring fra offentlig sektor, gjerne med erfaring som linjeleder og at du kan dokumentere gode resultater. Erfaring fra konsulentvirksomhet hvor du har jobbet tett på kunder i offentlig sektor er også relevant.  
 
Du må ha utdanning på masternivå. Du må være en utpreget lagspiller og trives med komplekse problemstillinger, faglige utfordringer og høyt tempo. Vi søker en kollega som kombinerer egne ambisjoner med fellesskapets mål. 
 
For mer informasjon ta kontakt med partner Randi Flugstad + 47 905 84 138 eller partner Bjørn Grenman på +47 911 61 726. 

Amrop Norge er et av de ledende executive search selskapene i Norge. Siden 1986 har vi utført et stort antall krevende oppdrag i både privat og offentlig sektor. Vi jobber med topplederrekruttering, ledergruppevurderinger og styresammensetning på tvers av bransjer og sektorer og legger mye energi inn i å forstå sammenhengen mellom selskapet og rollen. Vår evne til å jobbe både bredt og fokusert skaper muligheter for å dele erfaringer og "beste praksis" på tvers av både bransjer og selskaper. Vi jobber alltid for å videreutvikle oss i rollen som kundens og kandidatens "trusted advisor". Amrop er et selskap med 16 ansatte. Vi er lokalisert i moderne lokaler på Majorstuen i Oslo.

Hjemmeside: https://www.amrop.no

Icon
Finn Norges beste ledere og spesialister
Oppnå unik eksponering med en stillingsannonse på Altinget.no