Om  
Ingvild von Krogh Strand

Ansatt som leder for teknologipolitikk i Abelia

Ingvild von Krogh Strand er ansatt som ny leder for teknologipolitikk i Abelia. − Med Ingvild på laget markerer vi en tydelig satsning på entreprenørskap og innovasjonsfremmende samarbeid mellom bedriftene og offentlig sektor, sier Nils-Ola Widme, Abelias direktør for næringspolitikk.

Ingvild von Krogh Strand starter i en ny stilling som leder for Abelias teknologipolitikk 1. mars.
Ingvild von Krogh Strand starter i en ny stilling som leder for Abelias teknologipolitikk 1. mars.Foto: Abelia
Nora Didriksen

Førstkommende fredag, 1. mars, starter Ingvild von Krogh Strand i ny stillingen som leder for teknologipolitikk i Abelia. Det skriver Abelia i en e-post til Altinget.

− Teknologi og innovasjon skaper nye bedrifter og nye løsninger på store og små samfunnsutfordringer. Vi trenger mer digitalisering i både politikk og næringsliv, og Norge trenger flere vekstkraftige teknologibedrifter. Med Ingvild på laget markerer vi en tydelig satsning på entreprenørskap og innovasjonsfremmende samarbeid mellom bedriftene og offentlig sektor, sier direktør for næringspolitikk i Abelia, Nils-Ola Widme.

− Abelias medlemmer ligger i fronten av den teknologiske utviklingen og omstillingen til et bærekraftig samfunn. Jeg gleder meg til å fatt på jobben med å fremme vekstvilkårene for fremtidsnæringene disse oppstarts- og teknologibedriftene representerer. Jeg ser fram til å jobbe sammen med dyktige kollegaer i Abelia og NHO-fellesskapet, sier Krogh Strand.

Hun kommer fra stillingen som seniorrådgiver i næringspolitisk avdeling i NHO, hvor hun jobbet med innovasjon i offentlig sektor. Hun har tidligere arbeidet med globalt entreprenørskap for norske teknologiselskaper i Storbritannia, USA og Asia. 

Hun har jobbet med innovasjon i humanitær sektor i Innovasjon Norge, samt med digital innovasjon i UNICEF.

Krogh Strand har utdanning innen økonomi og markedsføring fra University of Westminster og University of Durham. Hun skrev sin masteroppgave om startup-virkemidler i Singapore. 

Omtalte personer

Ingvild von Krogh Strand

Leder for teknologipolitikk i Abelia
Master i markedsføring (Durham University, 2014), bachelor i forretning og turisme (University of Westminster, 2009=

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00