Dette skjer på Løvebakken i uke 16: Frp-landsmøte, ny helseminister møter i Stortinget og Brenna svarer kontrollkomiteen

Sylvi Listhaug satt vannkoppfast i USA, men rakk hjem til landsmøtet denne helgen. Men hvem møter i Stortinget når helseministeren skal redegjøre for pandemihånteringen på torsdag? 

Sylvi Listhaug møter et selvsikkert Frp til landsmøte denne helgen. I fjor var det partiets femtiårsfest. Årets landsmøte har enkelte resolusjoner på programmet, samt strategiske diskusjoner om veivalg frem til stortingsvalget 2025. 
Sylvi Listhaug møter et selvsikkert Frp til landsmøte denne helgen. I fjor var det partiets femtiårsfest. Årets landsmøte har enkelte resolusjoner på programmet, samt strategiske diskusjoner om veivalg frem til stortingsvalget 2025. Foto: Terje Pedersen / NTB
Veslemøy Hedvig Østrem

Mandag 15. april

  • For Senterpartiet starter uken med landsstyremøte på kunstig snø på Lørenskog mandag og tirsdag. Trygve Slagsvold Vedum holder tale kl 12. Partiet skal blant annet behandle uttalelser om ungdomskriminalitet og vold i nære relasjoner. De skal også meisle ut veien frem til valget i 2025. Anne Beathe Tvinnereim skal dessuten redegjøre for arbeidet med prinsipprogram og partiprogram. Det hele skjer på Thon Hotel Snø.  
  • Statsminister Jonas Gahr Støre tar en pause fra regjeringssammensetning-diskusjoner og drar til Bergen der han både skal besøke forsvarsaktører. 
  • Tonje Brenna skal svare kontroll- og konstitusjonskomiteen på nye spørsmål om opplysningsplikt vedrørende supplerende dokumenter som omtaler samarbeidet mellom Det Europeiske Wergelandsenteret og Utøya AS. Fristen var 12. april. Svar ventes mandag. 
  • Energiminister Terje Aasland (Ap) er i Brussel der det er uformelt energiministermøte og der temaet er styrking av energiinfrastrukturen.
  • Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) besøker USA fra mandag til fredag.  
  • Transport- og kommunikasjonskomiteen er på tur til Vestfold, mens Familie- og kulturkomiteen besøker Skien.

Tirsdag 16. april

Altinget logoLøvebakken
Ønsker du å lese artikkelen?
Du får politiske nyheter og analyser om løvebakken samt tilgang til løpende debatt på feltet.
Les mer om priser og kjøpsbetingelser her
0:000:00