Om  
Alfred Jens Bjørlo

Vil ha gjenvalg på Stortinget: – Jeg er 100 prosent motivert

Venstre-toppen i Sogn og Fjordane, Alfred Bjørlo, ønsker seg en ny periode på Stortinget. Og håper Venstre havner i posisjon etter valget. 

HÅPER PÅ ET VENSTRE I POSISJON: – Alt tyder på at valget i 2025 blir jevnt, sier Alfred Bjørlo, som ønsker seg en ny periode på Stortinget. 
HÅPER PÅ ET VENSTRE I POSISJON: – Alt tyder på at valget i 2025 blir jevnt, sier Alfred Bjørlo, som ønsker seg en ny periode på Stortinget. Foto: Annika Byrde / NTB
Eira Lie Jor

– Siden jeg ble valgt inn på Stortinget for Venstre i Sogn og Fjordane, har jeg gleder meg til å gå på jobb hver eneste dag. Uansett hvor i landet jeg er og nesten uansett hvor lange dagene er, sier Alfred Bjørlo i en pressemelding. 

Venstre-representanten er inne i sin første stortingsperiode og har nå bestemt seg for at han ønsker gjenvalg. Han sitter denne perioden i næringskomiteen, og har tidligere vært ordfører i Eid i en årrekke. 

– Det å få være «ombudsmann på jobb», særlig for alle de som skaper verdier og arbeidsplasser i det små landet rundt og prøver å få hjulene til å gå rundt og bygge framtida for oss alle. Det er en rolle jeg er stolt over å ha. 

Les også

Han sier i pressemeldingen at det bare er én ting han virkelig har savnet den siste perioden: Muligheten for å bidra inn i et parti i regjeringsposisjon, ikke et parti i opposisjon. 

– Så en ekstra motivasjon for å stille på nytt i 2025, er at det er en god sjanse for at Venstre da kan være med å styre landet fra posisjon og gå i regjering. Jeg er 100 prosent motivert til å være med på det laget etter valget - i den rollen og posisjonen som viser seg å være naturlig, sier han og fortsetter: 

– Men det er langt opp og fram. Alt tyder på at valget i 2025 blir jevnt, og at det skal lite til for at Støre og Vedum får fire nye år, sier han. 

Les også

 

Omtalte personer

Alfred Jens Bjørlo

Stortingsrepresentant (V), medlem, Næringskomiteen og helsepolitisk talsperson
Cand.scient. i biologi (Universitet i Bergen, 1997)

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00