Om  
Ingeborg Bjørnevik

Bystyrerepresentant starter i Geelmuyden Kiese

Ingeborg Bjørnevik er ansatt som rådgiver i kommunikasjonsselskapet Geelmuyden Kiese.

Nyansatt rådgiver Ingeborg Bjørnevik og administrerende direktør i Geelmuyden Kiese, Severin Roald.
Nyansatt rådgiver Ingeborg Bjørnevik og administrerende direktør i Geelmuyden Kiese, Severin Roald.Foto: Geelmuyden Kiese
Nora Didriksen

Ingeborg Bjørnevik returnerer til kommunikasjonsbransjen som ny rådgiver i Geelmuyden Kiese. Det melder byrået i en pressemelding. 

Bjørnevik er i dag bystyrerepresentant for Frp i Oslo, hvor hun sitter i Samferdsels- og miljøutvalget. Hun har tidligere vært rådgiver i First House, samt kommunikasjonsrådgiver i NHO Oslo Viken. 

Hun er utdannet økonom fra Norges Handelshøyskole.

− Etter et par års opphold fra kommunikasjonsbransjen, blir det godt å komme tilbake til en hverdag hvor jeg får brukt interessen for både politikk og næringsliv. Vi lever i en tid hvor politikken trenger å lære mer av næringslivet, og næringslivet trenger å lære mer om hvordan politikken fungerer, sier Bjørnevik.

Administrerende direktør Severin Roald er fornøyd med ansettelsen.

− Ingeborg er et stort politisk talent med sterke rådgiveregenskaper. Vi er et samfunnsbyrå og bygger nå et sterkt rådgiverkorps innenfor politikk og myndighetskontakt til det beste for våre kunder. Ingeborg blir en svært solid tilvekst, sier administrerende direktør Severin Roald. 

Ingeborg Bjørnevik tiltrer den nye stillingen 1. september.

Omtalte personer

Ingeborg Bjørnevik

Bystyrerepresentant (Frp) i Oslo kommune

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00