Om  
Per Erlien Dalløkken

Ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell

Per Erlien Dalløkken forlater Teknisk Ukeblad etter nesten 17 år, og starter i ny jobb i Forsvarsmateriell.

Per Erlien Dalløkken er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell.
Per Erlien Dalløkken er ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell.Foto: Eirik Helland Urke
Nora Didriksen

Siden 2007 har Per Erlien Dalløkken jobbet med forsvarsjournalist i Teknisk Ukeblad (TU). Nå er han ansatt som ny kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell. Det melder Forsvarets Forum.

– Det har vært svært givende å jobbe i Teknisk Ukeblad med bortimot frie tøyler, mange spennende oppdrag og ikke minst ha mulighet til å nerde ned i detaljene. Samtidig er det jo slik at når man har vært i over 16 år i samme jobb, kan det å friste å prøve noe nytt, sier Dalløkken til Forsvarets Forum.

I TU har Dalløkken primært skrevet om forsvarsteknologi, forsvarsindustri og sivil luftfart. Han forteller at han er glad for at han fortsatt skal jobbe med forsvarsteknologi fremover. Dalløkken starter i den nye stillingen 1. april.

– Allerede før det ble krig i Europa var det norske forsvaret i gang med å fase inn en rekke nye kapasiteter. Tilfeldigvis starter jeg omtrent samtidig som den nye langtidsplanen skal legges fram, som trolig legger til rette for et skyhøyt framtidig investeringsnivå i forsvarssektoren, sier han til Forsvarets Forum.

 

Omtalte personer

Per Erlien Dalløkken

Journalist, Teknisk Ukeblad

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00