Om  
Ole Henrik Krat Bjørkholt

Kjerkols statssekretær gir seg

– Det har vært et enormt privilegium å sitte i regjering, skriver statssekretær Ap-statssekretær Ole Henrik Krat Bjørkholt på Facebook. 

GIR SEG: – Jeg ønsker ny politisk ledelse lykke til, skriver Ole Henrik Krat Bjørkholt på Facebook. 
GIR SEG: – Jeg ønsker ny politisk ledelse lykke til, skriver Ole Henrik Krat Bjørkholt på Facebook. Foto: Esten Borgos / Borgos Foto AS
Eira Lie Jor

– I morgen slutter et kapittel i livet. I forbindelse med at min sjef, helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol fratrer som statsråd, fratrer jeg som statssekretær, skriver Ole Henrik Krat Bjørkholt på Facebook torsdag kveld. 

Han har vært med Kjerkol som statssekretær siden regjeringen ble utnevnt, og skriver at han nå skal ha noen rolige uker med familien før han finner ut av hva han skal gjøre fremover.

– Det har vært et enormt privilegium å sitte i regjering og styre landet sammen med de dyktigste og beste menneskene man kan tenke seg. Jeg har lært utrolig mye, og er stolt over hva vi har fått til sammen. Vi styrte Norge gjennom siste fase av pandemien - der jeg fikk æren av å være «koronaansvarlig statssekretær», skriver han i innlegget. 

Han peker også på at han er glad for at de har landet viktige stortingsmeldinger som blant annet Helseberedskapsmeldingen og Folkehelsemeldingen.

– Det gjenstår likevel store utfordringer. Jeg ønsker ny politisk ledelse lykke til med de store utfordringene som må tas tak i, skriver han. 

Bjørkholt er spesialist i allmennmedisin og har lang erfaring fra ulike deler av helsesektoren. 

Les også

 

Omtalte personer

Ole Henrik Krat Bjørkholt

spesialist i allmennmedisin

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00