Om  
Aksel Jakobsen

Tidligere statssekretær blir kommunikasjonssjef i Kirkens Nødhjelp

Aksel Jakobsen forlater stillingen som seniorrådgiver og taleskriver i KrFs stortingsgruppe, og blir leder for kommunikasjon og politikk i Kirkens Nødhjelp.

Aksel Jakobsen blir ny kommunikasjonssjef i Kirkens Nødhjelp. Han starter i stillingen 1. mars 2023 og overtar etter Lisa Sivertsen.
Aksel Jakobsen blir ny kommunikasjonssjef i Kirkens Nødhjelp. Han starter i stillingen 1. mars 2023 og overtar etter Lisa Sivertsen.Foto: Kirkens Nødhjelp
Ingrid Skovdahl

Seniorrådgiver og taleskriver i KrFs stortingsgruppe, Aksel Jakobsen, blir ny leder for kommunikasjon og politikk i Kirkens Nødhjelp. Det skriver organisasjonen i en pressemelding.

– Aksel Jakobsen kommer med mye verdifull erfaring innen politikk og kommunikasjon, samt viktig internasjonal erfaring fra det utviklingspolitiske feltet på ulike nivåer, sier generalsekretær i Kirkens Nødhjelp, Dagfinn Høybråten.

Jakobsen har bred erfaring fra både politisk arbeid og kommunikasjon. I tillegg til å ha vært statssekretær for Dag Inge Ulstein (KrF) i utenriksdepartementet, har han vært spesialrådgiver for vaksinealliansen GAVI og KrFs stortingsgruppe med ansvar for utenrikskomiteens fagområder.

Jakobsen tiltrer stillingen 1. mars 2023, og overtar etter Lisa Sivertsen som har blitt avdelingsdirektør i Norad.

Omtalte personer

Aksel Jakobsen

Påtroppende kommunikasjonssjef, Kirkens Nødhjelp, seniorrådgiver og taleskriver i KrFs stortingsgruppe
studier i flyktningrett (Universitetet i Oslo, 2017), cand.jur. (Universitetet i Tromsø, 2002), studier i internasjonal politikk og offentlig administrasjon (Universitetet i Oslo, 2003), studier i EU-rett og folkerett (Universitetet i Manchester, 2000)

E-postPolitikk har aldri vært viktigere

Få GRATIS nyheter fra Norges første rendyrkede politiske redaksjon

0:000:00